Boekhandel

Wij beschikken over een collectie boeken waarop ieder dorps-boekhandel trotst kan zijn. Gedichtenbundels, hobbyboeken, literatuur, streekromans, kinderboeken, etc. Wij beschikken altijd over de populairste nieuwste boeken die uitkomen, maar ook de Rainbow-pockets ontbreken niet in ons assortiment. Er wordt wel eens beweerd dat wij de grootste collectie Drentstalige boeken hebben. Kom gerust eens kijken naar deze en streekgebonden uitgaven. Naast onze collectie boeken kunt u ook kiezen uit maarliefst 250 titels aan tijdschriften.

KANTOORARTIKELEN
Jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij een groot en volledig assortiment aan kantoorartikelen in huis hebben. Van flip-overs tot memo-blocs, van BIC-balpen tot luxe Shaeffer vulpen, voor alles kunt u bij ons terecht. Direct verwant aan de kantoorartikelen zijn de schoolartikelen. Wij hebben een grote collectie in o.a. schriften, schoolagenda’s en schrijfbenodigdheden. De meest gevraagde telmachines en calculators hebben wij standaard op voorraad tegen een aantrekkelijke prijs.

ANSICHTKAARTEN
Wij beschikken over een zeer uitgebreide collectie ansichtkaarten van de gerenommeerde merken, waaronder Hallmark. Voor elke gelegenheid hebben wij een kaart in huis. Van de eenvoudige enkele ansichtkaart tot een dubbele, luxe kaart, wij hebben het allemaal. Wij hebben nu ook onze eigen collectie ansichtkaarten van Zuidwolde. Kom gerust even langs voor een groet uit Zuidwolde.

LOTERIJVERKOOP
Wij zijn een officieel verkooppunt van de Staatsloterij en de Lotto/Toto. Alle spelformulieren zijn gratis af te halen in onze winkel en indien nodig helpen wij u bij het invullen hiervan. Bij ons zijn al meerdere grote prijzen gevallen, waaronder 100.000 gulden in de Staatsloterij en een Lotto Jackpot van 6,5 miljoen euro! Ook voor diverse krasloten kunt u bij ons terecht.

ROOKWAREN
Van oudsher verkopen wij een ruim assortiment rookwaren, wat in de loop der jaren alleen maar is uitgebreid. Van pruimtabak, sigaretten, pijptabak en sigaren, we hebben het allemaal. Naast de standaardmerken hebben wij ook bijv. de sigaren van Justus van Mourik in huis en van Oud Kampen. Aanstekers, shaghoezen en filters behoren evenseens tot ons vaste assortiment.

OPENINGSTIJDEN
Ma t/m vr 08.30 uur – 12.15 uur / 13.30 uur – 18.00 uur
Za 08.30 uur – 17.00 uur